Inspiratie Samen Sterk

Bekijk en lees de verhalen van jouw collega’s en laat je inspireren!

Vlogs

Wat zeggen jouw collega's?

Jouw filmpje hier?

Wat vind jij van Samen Sterk? Wat doe jij eraan om je te blijven ontwikkelen, gezond te zijn, veilig te werken of in balans te zijn? Heb je tips voor collega’s of een brandende vraag?

We zijn op zoek naar mensen die willen vloggen! Je neemt dan zelf – met je telefoon of een camera, met hulp van iemand anders of in de selfiestand – een filmpje op. Deze hoeft maar maximaal een minuut te duren. Het kan overal over gaan, zolang het met Samen Sterk te maken heeft.

Hoe doe je dat?

Blogs & Nieuws

Afgelopen maanden

Blog

Kerstverlichting, kerstsfeer, voor bijna iedereen is kerst een gezellige tijd om samen met vrienden en familie te zijn. Toch is kerst voor veel mensen ook een stressvolle periode. Hoe kom je de feestdagen door zonder stress?

Blog

Omgaan met stress, hoe doe jij dat?

Blog

Wil jij stoppen met roken? Maar weet je niet hoe?

Blog

Hilarische grap of pijnlijke sneer? Het is deze week de week tegen pesten, een mooi moment om daar binnen Marel extra bij stil te staan.

“Marel Samen Sterk is iets van ons allemaal en voor ons allemaal”.
Bernold Leferink, Process Engineer

Interviews met medewerkers

Uit de veer

In gesprek met Antoine Graat

“Als je iets wilt, zal je daar uiteindelijk wel je eigen verantwoordelijkheid in moeten nemen. Durf dat ook te uiten door het gewoon te zeggen.”

In gesprek met Anton de Weerd

“Daarom is het voor iedereen belangrijk om samen te werken aan onze verantwoordelijkheid: Samen Sterk blijven, nu en in de toekomst.”

In gesprek met Erwin van de Pas

“Maak gebruik van de mogelijkheden van Samen Sterk. Dit wil ik graag promoten, want dit soort faciliteiten zijn er niet overal.”

In gesprek met Bernold Leferink

“Marel Samen Sterk is iets van ons allemaal en voor ons allemaal. Het is goed dat dit niet alleen “van bovenaf” of vanuit HR wordt vormgegeven.”

Scan afsluiten

Let op, je staat op het punt om de scan te verlaten. Je kunt alleen weer bij deze pagina en jouw uitslag komen als je je aanmeldt met je unieke code.

Als je deze kwijt raakt zal je de scan opnieuw moeten doen met een andere code en kun je niet meer bij deze uitslagen en suggesties.

Weet je het zeker dat je wilt uitloggen?

Ja