Inspiratie Samen Sterk

Bekijk en lees de verhalen van jouw collega’s en laat je inspireren!

Vlogs

Wat zeggen jouw collega's?

Jouw filmpje hier?

Wat vind jij van Samen Sterk? Wat doe jij eraan om je te blijven ontwikkelen, gezond te zijn, veilig te werken of in balans te zijn? Heb je tips voor collega’s of een brandende vraag?

We zijn op zoek naar mensen die willen vloggen! Je neemt dan zelf – met je telefoon of een camera, met hulp van iemand anders of in de selfiestand – een filmpje op. Deze hoeft maar maximaal een minuut te duren. Het kan overal over gaan, zolang het met Samen Sterk te maken heeft.

Hoe doe je dat?

Blogs & Nieuws

Afgelopen maanden

Week van het Werkgeluk

Maak van jouw werkgeluk een prioriteit Helaas blijkt dat nog steeds 27% van werkend Nederland één of meerdere slechte werkdagen per week heeft*. Dit is ontzettend veel! Aangezien we veel tijd besteden op ons werk, hebben deze slechte werkdagen een grote invloed op ons geluksgevoel en de rest van ons leven. Van 20 t/m 26 [...]

Uitgerust aan het werk na een welverdiende vakantie

Uitgerust aan het werk na een welverdiende vakantie Voor velen van ons zit de zomervakantie er alweer op. We hopen dat je hebt genoten van ontspannen dagen. Tijdens deze heftige coronaperiode is dat namelijk wel nodig. Nu er weer een drukkere periode aankomt, is het fijn om dat uitgeruste gevoel zo lang mogelijk vast te [...]

Interview: Anton de Weerd over Sterk Techniek Onderwijs

Techniek is de toekomst. Help jij mee deze te verrijken?   In heel Nederland is er een grote en groeiende vraag naar technisch geschoolde mensen. In de veranderende wereld wordt techniek steeds belangrijker. Om meer leerlingen te inspireren en informeren over de wondere wereld van techniek is de samenwerking ‘Sterk Techniek Onderwijs’ opgezet. Een landelijk [...]

Zelftesten bij terugkomst van vakantie

Zelftesten bij terugkomst van vakantie   We hopen dat je genoten hebt van een heerlijk ontspannen vakantie en je weer fris en uitgerust aan de slag kunt. Heb je drukke en toeristische bezienswaardigheden in Nederland bezocht of ben je naar het buitenland geweest? Dan kan het zijn dat je op plekken bent geweest waar je [...]
“Marel Samen Sterk is iets van ons allemaal en voor ons allemaal”.
Bernold Leferink, Process Engineer

Interviews met medewerkers

Uit de veer

In gesprek met Antoine Graat

“Als je iets wilt, zal je daar uiteindelijk wel je eigen verantwoordelijkheid in moeten nemen. Durf dat ook te uiten door het gewoon te zeggen.”

In gesprek met Anton de Weerd

“Daarom is het voor iedereen belangrijk om samen te werken aan onze verantwoordelijkheid: Samen Sterk blijven, nu en in de toekomst.”

In gesprek met Erwin van de Pas

“Maak gebruik van de mogelijkheden van Samen Sterk. Dit wil ik graag promoten, want dit soort faciliteiten zijn er niet overal.”

In gesprek met Bernold Leferink

“Marel Samen Sterk is iets van ons allemaal en voor ons allemaal. Het is goed dat dit niet alleen “van bovenaf” of vanuit HR wordt vormgegeven.”

Scan afsluiten

Let op, je staat op het punt om de scan te verlaten. Je kunt alleen weer bij deze pagina en jouw uitslag komen als je je aanmeldt met je unieke code.

Als je deze kwijt raakt zal je de scan opnieuw moeten doen met een andere code en kun je niet meer bij deze uitslagen en suggesties.

Weet je het zeker dat je wilt uitloggen?

Ja