Maak van jouw werkgeluk een prioriteit

Uit onderzoek blijkt dat nog steeds 27% van werkend Nederland één of meerdere slechte werkdagen per week heeft*. Dit is ontzettend veel! Aangezien we veel tijd besteden op ons werk, hebben deze slechte werkdagen een grote invloed op ons geluksgevoel en de rest van ons leven. Van 20 t/m 26 september is het de Week van het Werkgeluk. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan dit belangrijke thema.

 

Jouw werkgeluk

Wat maakt dat jij je echt gelukkig voelt op je werk? Het is belangrijk dat je werk doet wat je leuk vindt, dat er voldoende uitdaging is, dat je in een veilige omgeving werkt en dat je je gezien en gehoord voelt door je werkgever en collega’s. Wanneer je een groot werkgeluk ervaart zit je lekkerder in je vel, ervaar je minder stress en ben je productiever aan het werk.

 

Het vergroten van je werkgeluk

Hoe gelukkig ben jij in je werk bij Marel? Zou je graag je werkgeluk willen vergroten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onder het aanbod op Samen Sterk vind je tips, (online) trainingen en informatie die jou ondersteunen bij het vergroten van je werkgeluk. Ga bijvoorbeeld eens in gesprek met een coach of vertrouwenspersoon, ontvang hulp bij het verlagen van jouw werkstress of vraag om werkplekadvies zodat jij gezond en veilig kunt werken binnen Marel.

 

Het volgende aanbod op Samen Sterk helpt je op weg:

  • In gesprek met een bedrijfsarts tijdens het preventief spreekuur
  • Online zelfhulp om in balans te komen
  • Online hulp bij werkstress of burn-out
  • Online zelfhulp voor mentale gezondheid
  • Werkplekadvies
  • Coaching
  • Ontwikkeladvies
  • Marel: partner in jouw loopbaan

 

Samen maken we van jouw werkgeluk een prioriteit!

Wil je meer weten over werkgeluk? Neem een kijkje op www.weekvanhetwerkgeluk.nl

*Bron: www.weekvanhetwerkgeluk.nl

Hé collega, zin in een bakje koffie?

Je collega’s spelen een ontzettend belangrijke rol in jouw werkgeluk. Jouw werk is leuker wanneer je een goede band hebt met je collega’s. Met de nieuwe boomerangkaart nodig je een collega uit voor een gezellig bakje koffie. De kaarten kun je vinden in de verschillende kaartenmolens op de Marel locaties.

Scan afsluiten

Let op, je staat op het punt om de scan te verlaten. Je kunt alleen weer bij deze pagina en jouw uitslag komen als je je aanmeldt met je unieke code.

Als je deze kwijt raakt zal je de scan opnieuw moeten doen met een andere code en kun je niet meer bij deze uitslagen en suggesties.

Weet je het zeker dat je wilt uitloggen?

Ja