Interviews

Interviews

Afgelopen maanden

In gesprek met Antoine Graat

“Als je iets wilt, zal je daar uiteindelijk wel je eigen verantwoordelijkheid in moeten nemen. Durf dat ook te uiten door het gewoon te zeggen.”

In gesprek met Anton de Weerd

“Daarom is het voor iedereen belangrijk om samen te werken aan onze verantwoordelijkheid: Samen Sterk blijven, nu en in de toekomst.”

In gesprek met Erwin van de Pas

“Maak gebruik van de mogelijkheden van Samen Sterk. Dit wil ik graag promoten, want dit soort faciliteiten zijn er niet overal.”

In gesprek met Bernold Leferink

“Marel Samen Sterk is iets van ons allemaal en voor ons allemaal. Het is goed dat dit niet alleen “van bovenaf” of vanuit HR wordt vormgegeven.”

In gesprek met Tim Wester

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal gezond en vitaal zijn, met plezier naar het werk gaan en een goede bijdrage kunnen leveren?”

In gesprek met Vera Theunissen

“Het mooiste aan het nieuwe programma vind ik dat we ons met mensen van verschillende afdelingen inzetten voor het welzijn van elkaar.”

Scan afsluiten

Let op, je staat op het punt om de scan te verlaten. Je kunt alleen weer bij deze pagina en jouw uitslag komen als je je aanmeldt met je unieke code.

Als je deze kwijt raakt zal je de scan opnieuw moeten doen met een andere code en kun je niet meer bij deze uitslagen en suggesties.

Weet je het zeker dat je wilt uitloggen?

Ja